sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Helmikuu 2009

22.02.2009 - 14:46
Kolmas viikko takana, ja tilanne entisellään. Ruoka, lenkit ja leikit maittavat, mutta myös useat päiväunet kuuluvat asiaan. Viikon päästä ultraan.
SOCKn äidille Phobelle ja Holly-siskolle on tehty gonioskopia tarkastus ja silmäpaineen mittaus glaucoman varalta. Molemmat olivat olleet terveitä Hymy
SOCKn kasvattaja Heidi oli tarkastuttanut myös muiden koiriensa silmät, kaikki ok, näistä löydät tietoa Borderline-Countryn sivuilta.

Three weeks gone, the status unchanged. Eating, running and playing as usually, but also napping several times a day. Ultrasound scheduled in a week.
Sock's dam Phoebe and his sister Holly had been in gonioscopy and tonometry test for glaucoma signs. They both had healthy eyes.
Heidi, the breeder of Sock, had get all her dog's eyes tested and all were unaffected. More information on Borderline Country web site.

16.02.2009 - 14:54
Sunnuntaina kaksi viikkoa astumisesta. Ruska on ollut aika rauhallinen, nukkuu yllättävän paljon:) Nisissä pientä turvotusta,ruoka on maisunut hyvin. Nauttii vatsan silittelystä, ja sitähän tehdään joka päivä;)

Sunday, two weeks from the mating. Ruska has been quite calm, sleeping surprisingly much :) Her nipples are just a bit swollen and she's eating very well. She enjoys when we stroke her tummy, constantly ;)
08.02.2009 - 15:39
Toisesta astumisesta 1.2.(josta lasken päiviä) on nyt kulunut viikko. Ruska on ollut kotona ihan oma itsensä, ruoka on maittanut kuten myös ne tutut leikit. Hieman on vielä "jälkitäpinöissään" juoksusta, eli kaivaa vaativasti tassullaan kättä vatsan alle...

It's been one week since the second mating (when I started the countdown). At home, Ruska has been behaving normally, eating and playing as always. Just a little bit zealous because of the heat...


03.02.2009 - 15:36
Tiistaina tapasimme kolmannen kerran ja Ruska ei antanut enää astua. Liehitteli kyllä, mutta ei puhettakaan, että olisi päästänyt Sockia tassun selän päälle nostoa pidemmälle. Joten nyt toivomme, että varmasti oikeille päiville osuneet kaksi astumista riittivät! Ja että pikku-sockit pysyisivät Ruskan menossa mukana.....

SOCK ja Gerlinde

On Tuesday, we met Sock the third time and Ruska didn't let him mate her any more. She was playful but set limits very clearly. Now we just have to hope that the two matings were enough! And that little-Socks can stick with Ruu's pace...

01.02.2009 - 22:00
Muutama iltahämärä-kuva kauniista Badenista, josta löydät tarkempaa tietoa täältä.

A few photos from beautiful Baden. More information of the town can be found here.

Ludwig van Beethovenin maisemissa

Mikälie muistomerkki;) en löytänyt tälle nimeä...

Itävallan vanhin Casino

ja vähän vuoristomaisemia:)
01.02.2009 - 15:31
Sunnuntaina SOCK tuli jälleen treffeille, ja tällä kertaa astuminen tapahtui heti, kun pääsivät keskenään leikkimään. Nalkissa jälleen 10 minuuttia:)
K-18

Illan vietimme SOCKn perheen Gerlinden ja Alexin kanssa. Pääsin tutustumaan paremmin Sockiin, sillä ohjelmassa oli Sockille vähän agilitytreeniä ja leikkiä. Illan hämärtyessä ajoimme Badenin kylään, missä teimme mukavan kävelylenkin. Muutama kuva -linkit ja kuvat- sivulla. Pistäydyimme myös syömässä, ja Ruska pääsi hurmaamaan paikan asiakkaita ja henkilökuntaa.

On Sunday, Sock and Ruska had their second date. This time they mated immediately and were again locked together for 10 minutes.
We spent the evening with Sock's family Gerlinde and Alex. I had the chance to get to know Sock better when he played and was trained for agility. Later we drove to village Baden and had a nice walk. There are some photos on the links and photos page. When we had dinner Ruska charmed customers and staff of the restaurant.