perjantai 2. marraskuuta 2012

1 viikko

Pentuset täyttävät viikon, ja elämä pentulatikossa alkaa vilkastua. Onni kiri viimeisen vuorokauden aikana hienosti,ja sai paljon maitoa vatsaansa,paino oli noussut mukavasti:) Onnilla nämä privaatti vierailut tissillä jatkuvat vielä ainakin viikonlopun yli. Nyt mennään parin tunnin unilla, ja sitten hörpätään maitoa ja taas nukutaan.

Ruskalla haava näyttää hyvältä, vaikka se onkin siellä hikisten,maitoisten tissien välissä hautumassa. Haavaa on suihkuteltu ja pyyhitty päivittäin. Edelleen tulee tummaa vuotoa,etenkin aamuisin ulkona käynnin jälkeen, suihkureissuja:) Ja hieman on ollut petaamistakin. Mutta muuten Ruska on nauttinut pennuista hienosti, se ruokkii ja puhdistaa ja ottaa omat unensa pentulaatikon ulkopuolella,kun pennut nukkuvat.

Itse olen nukkunut nyt viikon pentuhuoneessa, ja autellut tarvittaessa pienimpiä nisille. Herätyksiä on siis ollut useampi yössä, ja se alkaa tuntua ;) Onneksi on nyt viikonloppu aikaa ladata akut, ja on aika siirtyä omaan petiin.... Äitini on ollut täällä pentuvahtina päivisin,ja huolehtimassa että Ruska saa välipaloja pitkin päivää.

1 viikko kuvat saatte huomenna, tänään me ollaan vain olla öllötetty:)