sunnuntai 4. toukokuuta 2014

BH Kisma

Viikonloppu seikkailtiin pohjoisessa :)
Lauantai aamuna suunta kohti Posion ryhmistä, missä Lena Danker tuomaroi 13 bordercollieta.Esitin uroksissa Brisknessin "Rassen" jolle PU1 SERT ja loppukahinoissa vielä VSP. Kismalle AVO1 SA ja PN kehässä tuomari "moitti" kun Kisma vilkuili taakseen, no ihmekkö tuo kun siellä tuli ihana Milla Nellin kanssa ;) Loppusijoituksena sitten PN2 hienolla arvostelulla. Laitettiin Rassen pikkuveljen Sturen korvat kondikseen, ja suunnattiin kohti Kuusamoa.

Kuusamossa käytiin tsekkaamassa sunnuntain BH kokeen tottiskenttä, ja siellähän oli lumi maassa! Ei stressiä,tehtiin lyhyt paikkamakuu,ja hyvinhän Kissis siellä pysyi. Mutta silti tuli nukuttua aika huonosti,ja kelattua treenejä läpi...on ollut ihan liian pitkiä välejä nyt kisaamisessa,ja se näkyy ja tuntuu jännityksessä!
Aamulla vatsa kramppasi, ja oksennus ei ollut kaukana. Koitin kelata onnistuneita treenejä mielessäni,ja onneksi nostin suoritusvuoro arvonnassa numeron yksi, niin päästiin heti asiaan.

Hihna seuraaminen erinomainen, irti seuraaminen erittäin hyvä(paikalla oleva koira lähti kohti ohjaajaansa, huomasin sen kun mentiin tekemään J-koukkua ja siinä tuli sit moka),istuminen erinomainen, maahanmeno ja luoksetulo erittäin hyvä(loppuperusasento vähän vino), paikkamakuu erinomainen(se kesti reilut 10minuuttia). Henkilöryhmiä pitää myös treenata enemmän, näitä tehty vain tutuilla hlöillä ja 1-2 hlöllä. Näin tottisosuus mukavasti läpi. Kaksi koiraa kuudesta hylättiin tottiksessa.

Kaupunkiosuus oli läheisen kaupan pihalla,missä olikin hälinää. Autoja tuli ja meni, ja järjestäjien lisäksi riitti liikkujia. Kisma oli jo selvästi reissusta ja tekemisestä väsynyt, ja tulla tallusteli mun kanssa mistään ympärillä olevasta välittämättä.Seinässä katsoi mun perään kun menin piiloon,ja häiriökoira käveli ohi. Siinä ei mainittavaa.

Näin pikkukoissu läpäisi ekan palveluskoira kokeensa hyväksytysti läpi, ja saa nimensä eteen tittelin BH. Tästähän se työmaa nyt sitten vasta alkaakin :)
                                Poset poislähtiessä tottiskentällä, joka oli iltapäivällä jo melko sula.
                                          Aamulla kenttä oli vielä ihan valkoinen lumesta :)
                                                       Kotimatkalla, väsyneet reissaajat