keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014 Uusi vuosi,uudet kujeet


Vanha vuosi päätettiin ja uusi vuosi aloitettiin ahkeralla treenaamisella.
Lauhat kelit sulattivat viimeisetkin lumet, ja päästiin hallitokojen lomassa käymään myös maastossa. Kisma ja Rönni ajoivat jälkiä ja aloittelivat esineruudun treenaamiset. Vauhtipakkauksilla ei meno hyytynyt, vaikka treeniaamuille tuli mukavasti tunteja. Tässä pari Kisman treenivideota, lataan myöhemmin myös Rönnin treenejä tänne :)

http://www.youtube.com/watch?v=BP9OdYiR7r4&feature=c4-overview&list=UUevU8ReiMlNvqTLDVSftVBg

http://www.youtube.com/watch?v=BeVITeZrBps&list=UUevU8ReiMlNvqTLDVSftVBg

Kisman kanssa on laitettu nyt tämän vuoden suunnitelmia vähän järjestykseen, ja treenejä tuumaillaan sen mukaan. Tokon AVO luokka kutsuu ennen kevättä, ja jos sieltä ykkönen napsahtaa, niin tokot jäävät vähän taustalle ja PK tottis otetaan tarkemmin työn alle. Kevään tavoitteena BH, ja jos nyt ei mitään ihmeitä tapahdu, niin tarkoitus kisata jäljellä ja mahdollisesti loppukesästä myös haussa. Ja ensi talvi pyhitetään taas tokoille. Agility pysyy sivulajina niin kauan, että hurahdan siihen enemmän. Sen kanssa ei mitään tavoitteita tälle vuodelle, katsellaan ensi vuonna mitä "hiljaa hyvä tulee" treenimisellä saammekaan aikaan. Jotain uuttakin tarkoitus kokeilla tänä vuonna, mutta sekin tullee olemaan jotain,mitä tehdään jos ehditään. Lisäksi tälle vuodelle toivotaan Kismalle hyväturkkisia näyttelyjaksoja, jotta saisimme sen vikan SERTin ja ehkä ne Caacibitkin plakkariin :)

Paljon ois kaikkea, kun vaan aika riittäisi :) Mutta eniten kaikesta me pidetään kivaa yhdessä, mitään ei ole pakko saavuttaa, pääasia että on mukavaa. Niillä titteleillä kun ei oikeasti ole jossain vaiheessa mitään merkitystä...  

Joulun jälkeen Levillä lunta etsimässä :)