tiistai 15. maaliskuuta 2011

40.vrk

Kuusi viikkoa tiineyttä alkaa täyttyä, ja Ruska on kasvatellut masuaan. Vyötärö alkaa pikkuhiljaa kadota,ja nisät ovat mukavasti turvonneet.
Ruoka on vaihdettu jo kokonaan pentuvahvuuteen, ja hieman varovaisesti sitä nyt annostelen,kun masuasukkeja on vain yksi. Penturuokaa menee noin 1dl kolmesti päivässä, lisänä piimää,raejuustoa tms. sekä lihaa. Ruskan antibiootti päätettiin jatkaa torstaihin saakka, joten aloitamme matokuurin vasta sitten.

Yhden pennun odotus on siis sujunut mukavasti. Tässä on jo kovasti alkanut odottamaan pikku-Rusinaa maailmaan. Yhden pennun hoitaminen tulee olemaan aika paljon helpompaa, kuin mitä se kuuden kaverin kanssa oli. Sieltä tulee pissoja ja kakkoja aika paljon vähemmän, kynsiä on leikattavana 20 tassun verran vähemmän, ruokaillessa ei tarvi tapella tisseistä ja kiinteän ruoan antamisessa selviämme aika pienellä ruokakupilla! Pihalle päästään näppärästi sylissä, ei tarvita pyykkikoria lentokoneeksi ja ulkonakaan ei tarvi osata laskea kuin yhteen, ja lauma on koossa;) Ja poseerauskuvien ottaminen helpottuu heti kerralla. Ihanaa:D Voipa käydä niin, että Rusina tulee saamaan aika paljon huomiota osakseen, kun ei tarvi sitä  muiden kanssa jakaa!


                                                        Ja vielä mennään lujaa!