torstai 24. maaliskuuta 2011

49 vrk

Kuusi viikkoa on jo takana, tässä muutama kuva. Vyötärö on kasvanut tasaiseen tahtiin.

Parhaiten leviämisen taitaa nähdä kun Ruska makoilee. Liikkeitä en ole vielä tuntenut. Hyvin samanlailla tämäkin odotus etenee, kuin viimeksi. Ruska makoilee mielellään sohvatyyny kyynärpäiden alla, ja vetää takajalkoja samanlailla hassusti alleen kuin viimeksi. Vähän on alkanut "kirputtaa" tassujaan, eli jotain siellä varmaan tuntuu.

Nisät ovat täyttyneet maidosta, ja voimme pikkuhiljaa puhua jo utareista;)

Aika sutjakassa kunnossa vielä kuitenkin, vaikka penturuokaa menee kolmesti päivässä herkkujen kera. Pientä närästystä on ollut, eli röyhtäilee syönnin jälkeen. Lenkillä jaksaa viilettää, ja kotonakin riehua:) Pentulaatikon on vallannut Senta, joka aamuisin nousee laatikosta silmät sikkuralla;)


Huomenna menemme sitten (toivottavasti) viimesen kerran ultraan tarkastamaan, mikä masuasukilla on tilanne. Päästään puntarille katsomaan, paljonko kiloja on yksi pentu kerryttänyt, ja toivottavasti ultrakuvasta saadaan suuntaa minkä kokoinen Rusina tällä hetkellä on. Ensi viikon arkipäivät mennään vielä varmaan ihan normaalisti, mutta viikonloppuna voisi jo jotain alkaa odotella... Äitiyslomaakin on nyt varattuna muutama päivä, ja sen jälkeen on Jannen vuoro jäädä yhdistetylle talvi/isyyslomalle;)