maanantai 24. helmikuuta 2014

Jyväskylän keikka 22.-23.2.

Jyväskylään piti lähteä isommalla porukalla, mutta täällä jylläävä kennelyskä tarttui Rönniin,ja he jäivät pois kyydistä. Niinpä matkasin ihan yssikseni lauantai aamuna kohti Jyväskylää. Keli oli ihan kamala, lunta pyrytti ja se pöllysi,näkyvyys oli aivan surkea. Onneksi matka meni hyvin.


Päivän aikataulu oli melkoisen tiivis, aamulla piipahdus Sarilla ja Ralli jäi sinne. Ajoissa kehän reunalle, ihan turhaan kun kehä olikin sitten kunnolla myöhässä. Ehdittiin lämpätä koiria moneen otteeseen ennen kehään. Esitin nuorissa pojissa Dannyn, jolle ERI1/1 ja vuolaat kehut. Mutta tuomari Hans Lehtinen halusi koiran olevan "valmis" eli Danny ei saanut SAta kun on vielä kevyt rakenteeltan. Kehuja kyllä tuli,joten Lehtiselle mennään Dannyn kanssa toistekin!


Kisma myös nuorissa, viimeistä kertaa. Porukassa liikuttaminen alkoi hyvin, kun takana tuleva koira rähähti heti kun pääsimme liikkeelle :( Onneksi sain Kisman pidettyä, sehän kyllä sanoo takaisin jos joku sille alkaa. Kismallekin ERI ja kakkossija luokassa, arvostelu: Kaunis kokonaisuus,kaunisilmeinen pää,hyvä kaula,erittäin sopiva rungon pituus,hyä luusto,hyvin kehittynyt ikäisekseen,sopiva rinnan syvyys,hyvä takaosa, liikkeet ok.


Kehässä tehtiin kolmio, ja minusta se oli jotenkin hankala, ja näkyy videollakin, kuinka en saa lyhyellä pätkällä Kismaa liikkumaan parhaalla tavalla. Noh, mutta tyytyväisiä olemme nuorison erinomaisiin, kun kehässä todellakin jaettiin myös tyydyttävää ja pari hylkyäkin!


Päivän kuningatar oli ROP ROP-VET Tuisku, jolle Jenna esitti vielä isossa kehässä veteraanien RYP-2 sijoituksen. Kasvattajaluokassa mukana Remu,Tuisku,Huippu ja Niila, ja ryhmälle 1KP.


Kehän jälkeen suuntasimme Mirvan perheen kanssa syömään, ruoan jälkeen haettiin taas Ralli kyytiin ja suuntasimme tokoilemaan Jyväskylän PikkuRuut teamin kanssa :) Mukana oli myös Saana koirineen. Ammuttiin koko porukalle, ja ne menivät hyvin. Sitten katsaus Oton ja Taikan tokoihin, ja treenivinkkejä kavereille. Olipas kiva nähdä taas, toivottavasti pian uudelleen!!!


Sitten pariksi tunniksi Sarin luokse, ja meillä oli varattuna vielä klo 21-23 treenivuoro Haukkuvaaran uudelle hallille. Sinne suuntasimme pienemmällä porukalla tekemään tokoja. Ja hallissa oli loistava valaistus, joten otettiinpas siinä sitten posetuskuviakin! Ralli,Danny, Pyry ja Kisma sekä Kuura-sheltti pääsivät vähän tokoilemaan, ja olihan meillä kivat treenit. Riikalle ja Mirvalle vähän treenivinkkejä tulevaan, ja koirat näyttivät kyllä aika koevalmiilta tapauksilta, aivan upeaa tekemistä :)


Yötokojen jälkeen suuntaisin sit koirien kanssa taas Sarille,ja juttua riitti niin kauan että luomet alkoivat painaa. Aamupäivästä sitten Kisman kanssa kahden kotiin, tällä kertaa satoikin vettä! Matkalla treffattiin vielä Minna ja koirapojat :)