lauantai 27. lokakuuta 2012

1.vrk

Yö meni hyvin, syöden ja nukkuen. Ruska on alkanut herättyään hoitaa pennut omaan hyvään äidilliseen tapaansa. Maidontulo ei ilmeisesti ole leikauksen jäljiltä nyt paras mahdollinen, sillä aamulla punnittuna pennuille ei ollut tullut painoa juurikaan lisää. Seurataan nyt tilannetta tämä päivä, koitetaan josko kotikonstein saamme maidon tulon nousuun. Pennut ovat kuitenkin terhakoita,eli ei mitään hätää:)Ruskan haava ei näytä sitä vaivaavan, eikä imettämistä haittaavan. Ruoka maistuu Ruskalle,ja sitä se saakin nyt reilusti. Lämmöt ovat olleet normaalit, toivotaan ettei enää tulekaan mitään takapakkia.

Annetaan nyt Ruskalle ja O-tiimille oma rauha, ja koitetaan itsekin nukkua univelkoja pois:)

KIITOS eilisestä päivästä kaikille meitä tsempanneille:) Leikkuuseen joutuminen oli pelottava paikka,mutta siinä tilanteessa ei ollut vaihtoehtoja.Onneksi kaikki sujui hyvin. Ja minulla on ollut tässä apuna taas loistava tiimi, äiti tuli jo maanantaina päivystämään tänne kotiin ja siskoni Maarit oli taas luottokätilönä paikalla. Yksin näistä tilanteista ei selviä! Kiitos myös Sari-kasvattajalle skype/puhelintuesta ja Oivan Marjo-kasvattajalle ja Leila-omistajalle mukana elämisestä.
Ja tietenkin maailman parhaalla koirallleni Ruskalle, joka suoriutui tästäkin koettelemuksesta hienosti. En ikinä unohda sitä ilmettä ja hännänheilautusta, kun Ruskaa tuotiin heräämöön<3