sunnuntai 16. joulukuuta 2012

7 vko kuvia

Kodin askereissa mukana, tällä kertaa tiskataan...

Miten se tuntuu,että yhtäkkiä tajuaa ajan loppuvan kesken? Tämäkin päivä oli yhtä hulinaa, saimme nyt kuitenkin kuvat otettua:) Pennuille on tehty pentupaketit valmiiksi, tulostettu "käyttöohjeet" mukaan, jaettu ruokasäkki tasan lapsukaisten kesken. Sopimukset on kirjoitettu viittä vaille valmiiksi, ja huomisen silmätarkastuksen  lomakkeet myös. Vielä kun vetäisen kaikki kuvat jokaiselle muistoksi muistitikulle, niin alkaisi pennuille olla reppu pakattuna lähtöä varten...

Onni

Onni

Olli

Olli

Ohto

Ohto

Ossi, joka joutui jäähylle kesken kuvausten...
 
 
Otso

Otso

Orvokki

Orvokki

Ja Ossin kuvasta tuli sit tälläinen...

Ossi,hetken paikallaankin ;)

Ja rakas Ossi sanoo heipat pentublogin lukijoille,
huomenna omaan kotiin <3
 
Toki tarina täällä jatkuu, meille jää vielä kolme pentua odottamaan lauantain kotimatkaa.
 


Biletys yö...

Yöllä heräsin, kun isot koirat tepsuttelivat menemään. Vietiin mattoja pesulaan, ja kynnet rapisee laminaatilla. Sitten siellä jonon jatkeena kuuletti olevan vähän kevyempi kaveri? Nousin ylös, ja ihan oikein, yksi veijari oli karannut aitauksesta. Unenpöpperössä kannoin pennun takaisin keittiöön ja menin jatkamaan unia.

No, ei mennyt kauan aikaa, kun niitä pikkutöppösen ääniä alkoi kuulua enemmänkin! Eiku ylös jälleen, valoja päälle ja kas kummaa, koko jengi oli vapaana :D Ja olihan se hauskaa, nämä riemastuvat ihan höperöiksi asti päästessään bilettämään "koko talossa".
Sieltä sitten kakaroita keräämään takaisin keittiöön, portti oli jäänyt illalla raolleen, ja sieltä sitten päästiin seikkailemaan.

Meillä oli muutenkin vähän levotonta, kun isot koirat olivat askarrelleet päivällä...Olivat hetken yksin sisällä, ja pääsivät penturuoka säkin kimppuun. Säkin kylki auki, ja ruokaa oli syöty ihan kunnolla. Ruska ja Senta ilmeisesti pääjehuina, kun vatsat olivat turvoksissa. Vesi maistui, ja ulkona on pitänyt päästä käymään vähän väliä. Ruska oli jo välillä niin kipeän näköinen, että koitin oksettaa sitä suolapallolla, mutta mitäs hulluja, rouva vain röyhtäisi isosti sen jälkeen ;)

Muutama kuva eiliseltä, pikku Tiia opetti antamaan tassua ja soitti pennuille Angry Birdsia ;D