perjantai 7. kesäkuuta 2013

Aika menee,vaikka se onkin pysähtynyt...


Blogi on seissyt hiljaisuudessa, kaikkea on tapahtunut, mutta meillä on ollut aika pysähdyksissä.
On ollut todella vaikeaa tarttua mihinkään muuhun, kuin pakollisii toimiin. Itku on ollut jokapäiväistä elämää, ja välillä tuli jo tunne, menenkö lääkäriin ja kerron,että koirani on kuollut ja en pääse tästä eteenpäin. Mutta pikkuhiljaa alkoi elämä voittaa, ja saimme taas kiinni jostain. Ikävä on valtava, en muista näin mitään aiemmista koiristani surreen... Ruska oli erityinen,se vain oli.

Muistot tulevat vastaan joka paikassa. Kevään myötä sitä lähti taas liikkeelle, ja kyynel tulee silmään monessa paikkaa,missä on yhdessä kuljettu. OPKYn kevään PK kokeissa kävin katsomon puolella, sinne ajaessa vilkaisin monta kertaa peilistä, ja ajattelin Ruskan istuvan siellä kyydissä. Kävin Lohtajalla pitämässä hakukurssia, pysähdyin Kalajoen ABCllä, siinä missä aika kokeisiin mentäessä koottiin kisaajat yhteen. Ja siellä Lohtajan PaHan kentällä, missä saavutimme viime kevään jäljen käyttövalion arvon... Voi luoja tätä ikävän määrää.

Kuvien ja videoiden katsominen piti lopettaa, ehkä jossain vaiheessa saan sen kuvakirjan teetettyä,mutta nyt en siihen pysty. Tämän blogin päivityskin oli todella vaikeaa...nyt on lyhyesti pentujen kuulumisen laitettu,jospa jatkossa jaksaisin paremmin olla ajantasalla.

Kesän suunnitelmat,mitkä pyyhin Ruskan osalta kalenterista, ovat täyttyneet nyt Kisman näyttelyreissuilla. Tulemme siis kiertämään vielä monet muistot läpi, ennenkuin ympyrä sulkeutuu. Ensi vuonna toivottavasti pääsemme Kisman kanssa PK kokeisiinkin seuraamaan niitä Ruskan tassunjälkiä.

Kaikista kaikkein<3


Islasta Ruotsin verijälkivalio

12.5.2013 Isla ja Anette kävivät Ruotsissa kisaamassa, ja tuloksena ykköstulos kunniapalkinnolla
ja Ruotsin verijäljen valion arvo!!!!
Tuomari Katharina Olsson Blomskog

26.5.2013 Odd Erik Bjerke tuoaroi Norjassa, ja jälleen
Isla jäljesti komean ykköstuloksen.
 
Congratulations Anette och Isla :D
 

Erikoisnäyttely Jämsä 18.5.2013

Jämsän erkkaria vietettiin taas sateisissa merkeissä...
Tuomarit oli jaettu niin,että pennut ja junnut omassa kehässä, urokset ja nartut omassa. Siinä jäi sitten kehine seuraaminen vähän niinjanäin, kun koitti keskittyä omaan vuoroon.
Menossa mukana Time pentueen Taika ja Nacho(juttua edellisen otsikon alla) Eino avoimessa luokassa ja Kuura Grand Turismo luokassa. Eli ei montaa Ruskan jälkeläistä mukana.

Einolle EH, Kuuralle samoin EH ja Kismalle sileä ERI. Lyhyestä virsi kaunis ;)

Kisma

Kuura
Eino

Eino
 

mummokoira Tuisku VET ERI2 SA Paras pää

Time pennut kasvaa

Pentuset eivät ole enää ihan pentusia,ikää on kertynyt jo komeat 7kk.
Taika ja Nacho kävivät erkkarissa pikkupentu luokissa tekemässä ensi esiintymisensä.
Molemmille erittäin hyvät arvostelut Elina Haapaniemeltä.
Taikan sininen silmä ilmeisestikin pudotti Taikan pois sijoituksilta ;) Mutta reippaasti ja hienosti poika esiintyi,minä sain kunnian viedä Taikan ekassa näyttelyssä kehään.
Nacho sensijaan pisti ranttaliksi ja ei suostunut liikkumaan muuten kuin "lentämällä"
ja samaa oli vähän seisomisessakin, neiti piti kunnon bileet kehässä ;) Tuomari oli vähän harmitellut, kun neidin olisi mielellään sinne eka pallille sijoittanut, mutta.... Mutta tämä pennuille suotakoon :D

Kaikilta on kuulunut hyviä uutisia, eli kodeissaan Time pentusilla kaikki menee mukavasti.
Alla muutama kuva

Taika kehässä

Nacho (sen sekunnin paikoillaan, ja niin kaunis)
 
Otto
 

 

Pyry
 

Manu (sovittelee jo PK liivejä)
 
Rönni