tiistai 13. marraskuuta 2012

18.vrk

Pentulaatikossa kaikki hyvin, täällä alkaa vain olla tekemistä ja etenkin katsomista niin,että päivitykset jäävät väehmmälle:) Pennut alkavat olla siinä parhaassa iässä, ja voisi sanoa TV luvan irti seuraaviksi viikoiksi....
Sunnuntaina laajennettiin pentulaa, eli kompostiverkosta pissapaikalle tilaa. Ja mukavasti on käymälä löytynyt,toki niitä vahinkoja tulee vielä minne sattuu,mutta osa jo osuu paperillekin. Laatikosta tullaan jonossa ulos, jos kulkupaikan korkeampi reuna on poissa. Ja Ruskan mennessä laatikkoon alkaa se mahdoton säpinä, Ruska siivoaa paikat ja pennut koittavat onnistua saamaan nisästä kiinni. Ruska on syöttänyt jo monet kerran istualtaan, aina ei ehdi makuulle kun lauma on jo maitobaarissa.

Kaksi isointa poikaa meni jo painossa yli kilon, loput tulevat tasaisena käyränä perässä. Kaikkien paino on noussut tasaisesti, ja puntaroinnit alkavat jäädä vähemmälle. Tänään maistettiin jo eka kerran turvotettua nappulaa, ja ahneita pentusia ovat,siinä ei kauan nokka tuhissut,kun nappulat hävisivät käsistä. Totutellaan pikkuhiljaa kiinteämpään,muutama nappula kerralla.

Pennut tulevat perjantaina ne maagiset kolme viikkoa, eli pentuvieraatkin ovat pian tervetulleita.
Ensi vkl olen toko koulutusohjaajakurssilla ja sen jälkeen 1.12 sekä messari vkl  7.-9.12  reissussa.
Mutta soitelkaa, niin sovitaan paremmin aikoja:)

Ja kuvia.....
karkuun....


pikku-Onni kurkistaa

tahtoo poiiiiissss täältä!

vauhtia alkaa jo olla...

koko jengi koossa:)

Ihanat Onni ja Orvokki,nassut ihan ryysteessä.
 Ovat ne ahneimmat ruoan päälle, ja sen näkee naamasta:)

Onni-manni <3