sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Messari kuulumisia

Mutta aloitetaan siitä,että Eino The Ainokainen, Pikkupaimenen True Magic on noussut agilityssä kakkosluokkaan! Huisaa, ISOJA aaltoja Einolle ja taitavalle Julia kartturille!!!

Messarissa kuumia tunnelmia:) Pikkupaimenille hienoja tuloksia, mutta listataan tänne vain ne PikkuRuut. Helsinki Voittajassa Eino NUO ERI1 ja Ralli VAL ERI3 kummalekaan ei siis SAta.
Tuisku mummeli PN3 ja ROP VET
Kisma esiintyi upeasti ollen JUN ERI3 SA.

Sunnuntain Voittajassa Eino jälleen NUO ERI1 SA ja Ralli KÄY ERI2 SA, kummallekaan ei sijoitusta PU/PN kehässä. Tuisku mummo tänään PN2 ja ROP VET. Mutta mitä tekee Kisma?  Ottaa ja voittaa Juniori Voittaja 2012  tittelin ja ei siinä tarpeeksi;) PN kehässä rimpulapimpula sijoittuu PN4 ja saan SERTin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onnesta ymmyrkäisenä :)

Ihan upea viikonloppu, kiitos taas Tiina ja Julia, kun toitte koiruudet kehään.Sain viettää Einon kanssa vielä luxus viikonlopun, Eikka poika oli meillä yökylässä, ja ihanan harmiton ja huoleton poika onkin. Kyllä sen kanssa on helppoa.

Lisäilen kuvia, kun niitä alkaa ilmestyä.

Sillä aikaa kotona, pennut olivat Jannen hyvässä hoidossa, ja ovat kasvaneet ihan silmissä! Ja täällä oli kaamea iltavilli päällä, kun pääsimme kotiin. Kyllä voi jo sanoa,että ihana kun pääsevät kohta omiin koteihinsa, yksitellen noiden kanssa pärjää, mutta kun on kuusi piraijaa kimpussa, niin......