torstai 7. huhtikuuta 2011

3. vrk

Ruskan tilanne on ok, eilinen päivä lypsettiin maitoa, haudottiin tissejä kaalinlehdillä komeassa sukkahousu puvussa, sekä lämpimällä/kylmällä. Lämmöt on pysyneet normaalirajoissa, joten ei hätää. Eilen illalla Ruska oli vähän levoton, kävi kaivamassa petiä ja vinkui. Ilmeisesti vähän jälkipolttoja vielä.


(kukaan äiti ei haluaisi tällaista kuvaa julki...)

Yö olikin sitten aikamoista konserttia! Ehkä itse olin korvat herkällä kuuntelemassa joka ääntä, ja aamuinen töihin lähtö ei auttanut asiaa... Pojasta lähtee niin iso ääni, että vaikka nukumme toisessa päässä taloa, se kirkuna kuului herätyskellona tunnin-kahden välein:) Ja siihen päälle Ruska vinkui väliin samaa tahtia. Oli siis aika rankka työpäivä, kun yöllä nousin useita kertoja vilkaisemaan, onko kaikki ok. Aamulla lypsin vielä kaikki nisät, ja kuumemittari näytti 38,5, joten kaikki hyvin. Janne hoiti kotimiehen virkaa tänään, ja jatkaa pestiä koko ensi viikon.



Rusinaa koitetaan nyt siirrellä syömään eri tisseille, se on oppinut että ihan takimmaiset nisät ovat helpoimmat imeä, ja suuntaa itse aina sinne. Muuten pentu painattaa jo vauhdilla pitkin pentulaatikkoa menemään. Huudon kanssa;) Ja paino nousee...tänä aamuna 485g eli nousua syntymästä jo 80grammaa. Kasvaa silmissä!