tiistai 11. joulukuuta 2012

46vrk

On ne ihania ku ne nukkuu ;) Elämä alkaa olla melkoista sirkusta ja taiteilua. Ruokailu hoidetaan nyt viemällä ruokakuppi pikkupentu huoneeseen, ja lauma nälkäisiä piraijoita seuraa perässä. Sillä aikaa kun pennut syövät, saan rauhassa siivota keittiön lattian. Pentujen ollessa paikalla, ja koitat pyyhkäistä paperilla pissat lattialta, niin heti on lauma kimpussa. Papereita ei kannata edes yrittää kerätä pois pentujen aikaan, lauma on siellä papereissa ihan innoissaan hauskasta leikistä.

Keittiön ja kodinhoitohuoneen ovella on portti.Kun sen raottaa, niin aina siellä on jonkun nokka tulossa kanssa. Eilen Ossi pääsi vapaaksi, ja painoi kuin nuori vasikka pitkin taloa, ei voinut kun nauraa siitä riemusta.Tänään tultiin ruokatunnilta vapaana takaisin keittiöön, ensimmäiset ehtivät jo olohuoneen verhoihin kiinni. Onnea vaan sinne uusiin koteihin.....laittakaa ne äly nystyränne jo nyt liikkeelle, mitä kannattaa pelastaa, ennenkuin pentu tulee kotiin ;)

Viikonloppuna Janne oli meillä pennunhoitajana. Puhelut olivat hauskoja: yks asiakas soitti, ja koitin päästä keittiöstä muualle,mut pennut roikku lahkeissa....   tuossa ne istuu rivissä ja katsoo Tuntematonta Sotilasta....

Muutama kuva väsyneistä pennuista. Koitappa mennä lattian tasoon kuvaamaan, kun ne ovat hereillä ;D

Onni

Onni ja karhuntassut


Olli

Orvokki

Orvokki prkl...

ja taas...

Ohto

Olli

Olli

Otso

Orvokki,ja oisko Ossi?

Orvokki