tiistai 14. tammikuuta 2014

Kajaani KV 12.1.14

Pikkupakkasessa kohti Kajaania, kyytiin mahdutettiin Kisman lisäksi Milla ja Rönni sekä Muhokselta mukaan lähti vielä Tiina ja Pulla-aussie.  Oltiin perillä hyvissä ajoin, jotta nuoriso ehtisi vähän totutella paineilmahalliin, jossa olikin haukkumista ja meteliä ihan kiitettävästi (pystykorva ryhmät arvosteltiin sunnuntaina)
Liikutettiin omat koirat kehässä, ja pääsi sitten sattumaan ikävästi, kun Milla kävelytti Rönniä kehässä kaikessa rauhassa, niin yhtäkkiä sinne hyökkäsi irti päässyt BC uros ja suorilta Rönnin päälle. Tilanne näytti jo pahalta, koitin ehtiä Millan avuksi, mutta minulla oli Kisma käsissäni. Onneksi omistaja tuli ja sai koiransa käsiin, ja mitään pahempaa ei ehtinyt sattua :(  Milla sai kiertää rinkiä vielä muutaman kerran, jotta sai Rönnin taas rennoksi tilanteen jälkeen.


Tuomarina Ligita Zake, Latviasta.  Junnu uroksissa taisi olla mukana 5 koiraa, ja komeasti Rönnille JUN ERI1 SA. Ja paras uros kehässä junnu pisti parastaan, ja tuomari nosti Rönnin kärkeen ja näin PU1 ja toinen SERT plakkariin.
Nartuissa Kisma nuorissa, ja upealla liikkeellä NUO ERI1 SA. PN kehässä päästiin kärkikahinoihin, tuomari todella juoksutti koiria tässä kehässä paljon, ja lopulta Kismalle sijoitus PN4
Rönni pääsi sitten ROP kehään, ja teki kaunista esiintymistään ja vajaan 15kk iässä pojalle ensimmäinen ROP sijoitus. Aivan upeaa Milla ja Rönni!!!
Laitoin Millalle lauantaina viestiä, että Kajaanin ROP on parempi ottaa sukuun Ruska ROP 2008,2009 ja 2010, Gia(Ruskan veljentytär) ROP 2011, Ralli(Ruskan tyttö) ROP 2012,Ruse oli silloin PN2 ja Kisma ROP 2013. Kaksikko teki työtä käskettyä ja nyt lisätään listaan Rönni ROP 2014
Tehtiin siinä sitten vähän liikennejärjestelyjä, ja meidän luuseribussi lähti takaisin kotiin kyydissä Milli-briard Annun kanssa.  ROP koirat Rönni ja Minnan Peto briard jäivät ryhmäkehiin, ja tulivat iltamyöhällä sit perästä. Rönni oli päässyt ROP Juniori kehässä jatkoon, mutta ei sitten sijoittunut lopussa. Ja ryhmäkehässä ei sijoitusta, mutta sitäkin hienompaa kokemusta :)
Kiitos hienosta reissusta te kaikki ihanaiset naiset ja koiruudet :)
Ja onnea vielä kerran ROP Rönni & Milla, olette tehneet hienoa työtä yhdessä <3


Lisään kuvia myöhemmin, kuvien lisääminen ei näemmä nyt onnistu...