keskiviikko 5. joulukuuta 2012

40vrk

Tänään saimme pentujen 5 viikkoiskuvat lopulta otettua,kiitos Milla avusta! Kuvia otettiin sitten kaksi kierrosta...melkoista touhua,ja vieläkään ei saatu kaikille sitä nappiotosta.
Ylihuomenna tosinpennut ovat jo kuusi viikkoa;)  Pentujen kotitilanne näyttää nyt hyvältä, ja tällä hetkellä meillä näyttäisi siltä,että kaikilla on nyt kodit.  Nyt seurataan kovasti pentujen luonteita, ja koitetaan pähkäillä, kuka on kenellekin se oikea. Ossi erottuu joukosta ihan selkeästi, mutta muu joukko tulee perässä aika tasaisena porukkana. Tänään käytiin ulkona eka kertaa, kun pakkanen antoi sen verran periksi että tarkeni. Ihan reippaasti kaikki tulivat terassille tutkimaan paikkoja, Ossi ja Olli etunenässä. Muutama minuutti siinä haisteltiin ja tutkittiin, osa kävi hangellakin haistelamassa suurta maailmaa.

Tänään meillä kävi myös kaksi koiravierasta,Robi&Redi, ja hekin pääsivät tutustumaan pentuihin, Ruskan mielestä asia oli ok ja sillä ei ollut tarvetta edes vahtia vieraiden poikien perään. Ja tässä pennut 5,5 viikkoisina:

Onni

Onni

Ossi

Ossi

Olli

Olli

Ohto

Ohto

Otso

Otso

Orvokki

Orvokki