tiistai 20. marraskuuta 2012

25 vrk

Pennut kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia. Nyt tullaan jo niin innoissaan vastaan, kun pentulaatikolle menee. Ruokaa ollaan opittu syömään jo suht siististi, vaikka aina välillä joku siellä kupissa seisookin. Ja vesikuppikin on tullut tutuksi, siellähän uitetaan enimmäkseen tassuja... Matokuurit meni hyvin alas, vatsat ovat olleet koko ajan hyvässä kunnossa, ja paino nousee. Silmät näyttävät tummilta, ne heijastavat jännästi sinistä kun niihin osuu valo sopivasti, mutta eiköhän kaikille tummat silmät tule.

Pentuvieraitakin on jo käynyt, ja Kisma on näyttänyt sen, mitä pieni bordercollie voi parhaimmillaan (pahimmillaan) olla...  Meidän SuperNanny kun rakastaa koiranpentujen lisäksi myös ihmisiä ihan suunnattomasti, ja haluaa myös näyttää sen.  Tulevat illat ja viikonloput alkavat täyttyä pentuvieraista, hulinaa piisaa:)

Kuviakin pitkästä aikaa. Syyspennut ovat kuvauksen kannalta kyllä harmittavia,kun ei pääse ulos kuvaamaan!Kuinka toivommekaan pikkupakkasia, jotta saisimme käydä pihalla.Nyt kaikki paikat on niin märkää,että ei halua pientä pentua ulos viedä.