perjantai 13. toukokuuta 2011

39.vrk

Uusia juttuja:)
Pikkukoiran elämä on ihmeellistä, joka päivä opitaa uusia asioita ja tutustutaan kaikenlaisiin juttuihin. Tänään on kuunneltu CD levyä Sounds Scary, siivouksen yhteydessä on tutustuttu pölynimuriin, ja eteen on tullut ainakin iso rapiseva tyhjä ruokasäkki. Kaikkeen uuteen reagoi mukavasti, ja reippaana lähtee tutustumaan asioihin. Kävimme myös asuntoautossa katsomassa paikat, kun huomenna on edessä matka Palokkaan,kasvattaja Sarin luokse. Sielläkin lähti tutkimaan paikkoja,putosi astinkoloon,sinnillä ylös ja kääntyessään putosi takaisin koloon.... Parasta on päästä sänkyyn, peiton mutkassa on ihana seikkailla, tunkea päänsä piiloon ja kiipeillä tyynyjen päällä. Pihalla kirmailee onnellisena pensaasta toiseen, ja on tehnyt kovasti puutarha hommia. Sisällä kukan lehtiä on harvennettu...ja listoja maisteltu ja uunin nurkkaan jätetty signeeraus. Ruoka maistuu hyvin, nappulaa+piimää+jauhelihaa, ruoka menee alas maltilla, tässä taas huomaa,että hän on yksin,ei kilpailua.

38.vrk

Jostain syystä eilen laittamani teksti on hävinnyt:( Joten lyhyesti pentutarkastus tulos. Samalla teimme ensimmäisen automatkan, huutoahan se oli aika pitkän matkaa, mutta hiljaisuuskin laskeutui:) Kunnes....vähän ennen ell asemaa kakara oli saanut pääänsä koirahäkin kaltereiden läpi ja jäi siihen jumiin! Eikä todellakaan päässyt irti,ennenkuin pysähdyin parkkiin irroittamaan pikku vankikarkurin;)

Yleiskunto:normaali
Iho ja karva:normaali
Hampaat ja suu:normaali pentupurenta
Silmät:normaali silmätarkastuslausunto
Korvat:normaalit
Navan seutu: normaali,ei napatyrää
Virtas- ja sukuelimet: normaalit, molemmat kivekset tunnettavissa kivespusseissa
Lihakset,luusto ja hännän palpaatio:normaali, ei häntämutkaa
Hengitys- ja verenkiertoelimet,askultaatio:normaali,ei sydämen sivuääniä
Liikkuminen:normaali

Samalla laitoimme mikrosirun silmä- ja pentutarkastuksen yhteydessä. Eläinlääkäri Kaisa Wikström kehui kuinka reipas ja sosiaalinen pentu on, ensimmäisenä sanoi että tämä pentu on tainnut kasvaa ihmisten parissa:) Sylissä piti kovaa vikinää, mutta lattialle päästyään lähti häntä tötteröllä viilettämään. Kaisan huoneessa tutki paikkoja,repi roskakoria ja Kaisan kenkiä ja johtoja ja......