torstai 21. marraskuuta 2013

Palokka&Jyväskylä KV

16.-17.11. reissukohteena Palokka sekä Jyväskylän KV näyttely.

Lauantaina vietettiin mukavaa tokopäivää, mukana olivat Ruskan pojat Otto,Taika ja Rönni, Riikka Pyryn ja Ruskan tytön Rallin kanssa sekä Eija Ukon kanssa.
Treenattiin tokoja muutama tunti, mukavan näköistä menoa kaikilla pennuilla, mutta kovasti on vielä tekemistäkin :) Päivän lopuksi lähdimme vielä lenkille Marikan, Akin ja Millan kanssa, ja kiersimmekin mukavan toistatunnin lenkin Jyväskylän kukkuloilla. Pojat tulivat hyvin toimeen keskenään, Otto ja Taika ovatkin ennestään paljon tekemisissä, ja hyvin Rönni-veli otettiin porukkaan mukaan.

Iltaa ja yötä vietimme Sari-kasvattajan luona, ja nukkumiset jäivät taas vähiin, kun niitä kuulumisia tahtoo aina kertyä kerrottavaksi...pitäsi vain päästä näkemään useammin :)

Aamulla koirille tassujen pesut, ja suuntana Paviljonki. Jyväskylään oli ilmoitettu hurjat 68 bordercollieta, joten mukava näyttelypäivä edessä.
Rönni junnuissa,urosjunnuja taisi olla kehässä kuusi, hieno esiintyminen ja kehäkäytös ja sillä ERI2. Tuomari toivoi Rönnilla massaa lisää (on tosi hoikka poika,ja turkki pois) ja huomautus korvista (toinen töröttää välillä pystyssä ;)
Mutta Rönnin esiintyminen oli todella kaunista, häntä pysyi alhaalla vaikka takana juossut koira ärähtikin siellä hännänpäässä. Kunpa kaikki muistaisivat etenkin noissa kakaraluokissa pitää hieman sitä välimatkaa toisiin, eikä turhaan ajaisi toisen perään kiinni... Hienoa Milla&Rönni!

Valioissa esiintyi Ruskan Jippo-poika, ja Mirkku esitti Jipon todella hienosti. Jippo on ylpeä hännästään, mutta tänään se pysyi hienosti oikeassa asennossa, ja Jipolle VAL ERI2 SA
PU kehässä Jippo nousi hienosti toiseksi saaden VARA CACIBin, onnea Minna&Jippo!
Ja Ruskan Jarre-veli veteraanisarjassa (ei kyllä veteraaniksi uskoisi sillä vauhdilla...) VET ERI1

Nartuissa Kisma nuorissa, ja nuoria narttuja oli kehässä 9koiraa,jännää! Tuomari oli kuulemma jäänyt heti seuraamaan Kisman liikettä <3  ja Kismalle upeasti JUN ERI1 SA, tuomari kehui vielä kehästä poistuessamme että "very nice..."

PN kehässä meni jännäksi,Kisma nostettiin jatkoon, mutta lopuksi tuomari sijoitti edelle vanhempia koiria, ja näin Kissis "PN5" kera vara-SERTin. Onnea upeat Pikkupaimenen, PN1-4 sijoitukset järjestyksessä Tuisku,Tazma,Fani ja Misty.

Esitin Tuisku-mummon vielä ROP kehässä,Tuiskulle ROP ja ROP-VET , Jarren ollessa VSP-VET
Kasvattajaluokassa mukana PN1-4 ja sillä komeasti ROP KASV KP Sarille, onnea Sari, jälleen upeaa menestystä Jyväskylässä <3

Kiitos Milla matkaseurasta taas kerran, Sari majapaikasta,tokotreeniporukalle ja te kaikki ystävät siellä kehän reunalla. Minnalle tänks siitä banaanista, oli jo verensokerit aika alhaalla,kun alkoi kädet tärrätä... IHana viikonloppu, josta jäi erityisesti mieleen kun tuomari vielä rotukehän jälkeenkin alkoi kehua Kismaa minulle :)

Otto

Taika

Ralli

Taika

Rönni

Rönni

Veljekset Rönni,Otto ja Taika

Nacho

Nachon yksivuotiskuvia, kuvat@ Outi Toni
Aika turkittomana ollaan pääkaupunkiseudullakin :)







Manu

Muutama Manun yksivuotiskuva. Turkki on tippunut aika totaalisesti Manunkin päältä :)