maanantai 28. huhtikuuta 2014

Vaasa KV 26.4.14

Vaasassa tuomaroi Puolalainen Wieremiejczyk-Wierzchowska Malgorzata, iloinen rouvashenkilö :)
Koiria Vaasassa oli "vain" 15,  avoimessa luokassa 5 narttua, valioissa yksi. Kehän piti alkaa klo 13, joten teimme reissun päiväseltään, lähdettiin aamulla seiskalta ja palattiin kotiin ilta ysiltä.
Kehä oli reippaasti myöhässä, mutta eipäs siinä, ei tarvinnut odotella ryhmäkehien alkamista kauankaan.

                                                                PN kehän järjestys

Kismalle lyhyellä arvostelulla: "excellent size, stylish, very elegant, excellent movements"
ERI1 SA PN1 CACIB ROP    Tuomari oli aivan ihastuksissaan, kun menimme yksilöarvosteluun juostuamme ensin porukalla ringin. Katsoi enää Kismalta vain edestakaiset, muita juoksutti yksilöissä kolmiot, ja lisäksi parittain.Lisään vielä videolinkit,kun saan noita ladattua.
Näin siis eka CACIB plakkariin, ja sitten toivotaan että turkki pysyy menossa mukana vielä muutamia viikkoja :)

Kisman tulevia suunnitelmia ovat lähiaikoina BH koe, jonka jälkeen katsellaan milloin ekat PK kokeet olisivat ajankohtaiset. Jälkien kanssa tuli vähän "takapakkia" johtuen ohjaajan huonoista suunnitelmista parin jäljen kanssa. Mutta näistä oppii, ja korjaussarjaa on tehty hyvällä menestyksellä. Hakujen kanssa ollaan edetty huimasti, Kisman risteilyn opettelu meni hienosti eteenpäin hyvällä suunnitelmalla edeten. Vielä on monta palasta harjoiteltavana haussa, ennekuin koira on kisavalmis. Mm. kiintorullaa ei ole otettu vielä kertaakaan, näytöille menot ja hallinta siellä, tyhjiä on tullut muutama vahingossa, piiloja on käytetty paljon, mutta niidenkin kanssa on vielä monta asiaa työn alla. Että taitaa olla kesä pitkällä, ennenkuin pääsemme kokeilemaan jotain koemaista treeniä, joissa tulee sitten taas palkattomuus yms juttuja :)
Esineruutu on vielä vähän levällään, tulee treenattua sitä ihan liian vähän... ja tottiksen kanssa tehdään kovasti työtä myös,ennekuin ollaan koevalmiita.Mutta hiljaa hyvä tulee :)