tiistai 27. marraskuuta 2012

Pentuvieraita ja pennuntuoksua


Viikonloppu ja arki-illat ovat täyttyneet pentuvieraista.On siis jäänyt kuvat ottamatta, mutta huomenna meillä on vierasvapaa päivä, ja lupaan kuvia:)

Naperot kasvaa, Kisma ja Ruska ovat aloittaneet vetoleikit pentujen kanssa. Ärinää riittää, kokeillaan voimia toisiaan vastaan. Hiivitään, vaanitaan, hypätään ja kellahdetaan kumoon. Ja tänään tuli sitten ensimmäinen pentulaatikon 35cm:n portin yli punnertamalla. Töms ja onnellinen pentu oli vapaa:)
Maailma täällä laatikon ulkopuolella alkaa siis kiinnostaa kovasti, kun joku tulee,on koko lauma portilla odottamassa, mihin iskeä hampaansa.

Näyttää siltä,että saamme Ruskan pentueisiin ensimmäisen sinisilmän, eli Ohtolla on toinen silmä edelleen sinisenä, tuskin se siitä enää tummuu. Ohto on todella komearaaminen pentu, sen puoleen pieni harmitus. Mutta Ohto on  iloinen onnellinen pentunen, ja tullee hurmaamaan kaikki silmillänsä ;)

Uroksista on edelleen joku ilman sitä omaa rakastavaa ja mielellään harrastavaa kotia, sähköpostia siis tulemaan, jos uros kiinnostaa!

Kiireitä on pidellyt pentujen takia, mutta myös tämän vuoksi:
http://www.123kotisivu.fi/KoirakouluKisma/141791573
Eli ensi vuonna aloitan vetämään koulutuksia toiminimellä :)