torstai 13. joulukuuta 2012

48vrk

Pentuvieraita riittää ihan jonoksi asti:) Meillä alkaa vain aika loppumaan kesken, kun maanantaina ensimmäiset lentävät jo pesästä.... Pennut löytyvät nyt KoiraNetistä ja rekkarit saapuivat postissa. Huomenna 7 viikkois kuvia, ja pentuvieraita on pe-la täynnä. Sunnuntaina vietämme viimestä yhteistä päivää Time-pentueen kanssa(sori,mutta ei oteta vieraita vastaan), maanataina on aika sanoa hellästi hei kolmelle pennuista<3
Loppujengin kanssa matkaamme lauantaina Palokkaan, mistä ne lähtevät sitten omiin koteihinsa. Joulua ei olla tässä huushollissa vielä laitettu pätkääkään ;D Eli kun pennut pääsevät joulunviettoon omiin koteihinsa,pissailemaan matoille ym kivaa, me siivoamme pennuntuoksun pois,laitamme puhtaat matot lattialle ja sananmukaisesti: hiljennymme Jouluun.

Tänään saimme ihania lapsivieraita, ja kun yhdistää neljä reipasta lapsukaista ja kuusi villiä koiranpentua, niin mitä siitä tulee ;) Pentuset eivät ainakaan ujostelleet, vaikka menoa ja meteliä riitti.  Kuvat kertokoot puolestaan!

pennut valtaavat koko talon...

yhteiset eväät

Otso

Hehee, kiusataan äitikoiraa

hei me haukutaan!

kaverikoirat

söpöstys Ossi

Kisma luuli päässeensä turvaan

Olga ja riemua

Olgan letti saa kyytiä

ja pikkuneidit nauttii leikistä:)

ihanat pennunhoitajat

Saga Ruskan kanssa

aitoa iloa

ystävät


lapsen riemua

Julle:äiti ota tää...
 
nuket vaihtui koiranpentuihin

Julle aikoo suukottaa Kismaa<3