torstai 19. joulukuuta 2013

Messaria 2013

Tänä vuonna Messariin lähdettiin naisenergialla, menossa mukana Milla ja Laura, ja peräkontissa toisiaan viihdyttivät Kisma ja Ruskan poika Rönni. Matka sujui nopsaan, oltiin perillä Otaniemen Radissonissa jo yhdeksän aikaan torstai iltana. Hotellihuone oli hyvä, puhtaat valkeat lakanat sai kyytiä kun koirat sateisen iltalekin jälkeen alkoivat "ei saa koskea lattiaan-leikkiin"
 
Perjantain ohjelmassa Helsinki Voittajaa ja shoppailuja. Hesawinneristä tuli kunnon mätsäritreeni, kun tuomari pisteli urakalla eehoota kehään :) Mutta sehän ei menoa hidastanut, kehän jälkeen koiruudet pääsivät hetkeksi autoon ja me kiertelemään myyntikojuja. Illan ohjelmassa oli vielä taksiajelu keskustaan ja käväisin kummitytöllä kampaajalla. Onneksi en lähtenyt omalla autolla, sillä jouluruuhka oli aikamoinen ja toiseksi, kampaajalla oli kuoharitarjoilu :)
 
Lauantaina sitten Pohjoismaiden Voittajaan. Tällä kertaa tuomarina jo rotua paremmin tuntevaa tuomarimateriaalia. Rönni JUN ERI3, Einolle AVO ERI1, Jipolle VAL ERI, Jarre VET ERI2 SA ja minä sain esittää Kisman veljen Dannyn, jolle hienosti NUO ERI1 SA PU4 VaraSERT!!! Kismalle NUO ERI2 SA, PN kehässä kaunista kiitosta :)
 
Lauantaina jäimme vielä katsomaan toko karsintakokeita, ja hotellille päästyä oli aika väsynyttä porukkaa. Kävimme kunnon lenkin ja sit olikin aika pakata kamat lähtövalmiiksi aamuun. Ihana päästä pois sieltä itänaapurimaan ihmeiden seasta, kyllä oli käytös hotelliaamiaisella melkoista. Ja koirien annetaan kuseksia pitkin hotellia ja sen edustaa, linja-autosta tyhjennettiin kaikki roskasäkit hotellin etuoven pienten roskisten viereen.... Onneksi meillä oli huone rauhallisella käytävällä!
 
 
Danny ja Kisma (taas nakuna) @MillaT.

 
Sisarukset <3 @ MillaT.

Kisma&Danny @ MillaT.
 
Eino @ Outi Toni
 
Eino vauhdissa, upeaa liikettä! @ Outi Toni
 
Danny liikkeessä @ Outi Toni
 
Danny @ Outi Toni
 
Ja Kissis, mun siideripissis....  @ Outi Toni
 
Rönni komiana  @ Outi Toni
 
Sunnuntai aamuna aamupalalla suunnitelma oli selvä, lähdetään ajamaan heti kotiin, kun Kisma on käynyt kehässä ;) Milla onneksi pöydästä noustessa tokaisi,että nyt lähdetään voittamaan :)
 
Tuomarina suomalainen Leni Finne. Junnu uroksissa 12 koiraa, ja tuomari jakoi kolme erinomaista, yksi niistä Rönnille. Ja niinhän siinä kävi,että upealla liikkeellä ja esiintymisellä Rönnille ERI1 SA Juniori Voittaja-13
 
Juniori Voittaja-13 Pikkupaimenen Time After Time
 
Nuorten luokassa Dannyn kanssa, tuloksena NUO ERI2
Avoimessa luokassa esiintyi Eino, tuloksena EH2
Valioluokassa 6 urosta, ja viidelle ERI. Jännittävää, sillä mukana oli Jippo,
jonka tuomari nostikin ykköseksi, eli VAL ERI1 SA
Jarre VET ERI2 SA
Paras uros kehässä alkoi jo syke nousta. SAn saaneita uroksia oli 8, junnu/käyttö/valiot4/veteraanit2
Tuomari juoksutti kahdessa erässä, ja pudotti lopulta vetskut ja kaksi valiota pois. Huisaa...Rönni juoksi vielä ekana, sitten nostettiin Jippo ensimmäiseksi. Ja järjestys oli siinä!!!!!!!
 
Itkuhan siinä tuli silmään, Ruskan pojat peräkkäin <3
Voittaja-13 CACIB Jippo&Minna (kiitos Mirkku esittäjälle)
Juniori Voittaja-13 SERT Rönni&Milla
 
Ihan huisaa, Rönni otti vielä ekan sertinsä voittaja näyttelystä!!!
 
 
Voittaja 2013 Pikkupaimenen Ex-Treme Action

Rönni&Milla

"varaemo" ja komiat poijaat Jippo&Rönni <3
 
ONNEA ihan hurjan paljon Sari kasvattajalle,
Minnalla ja Millalle, Julialle ja Mirvalle&Leeville.
Kismalle sunnuntaina NUO ERI1 SA, tuomari vielä mainitsi että SA turkista huolimatta,eli
voinee olettaa että tykkäsi ;) Mutta PN kehässä ei sijoitusta.
 
Kotimatkalla siis iloisin mielin, ylpeänä Ruskan jälkikasvusta.
Kiitos Milla ja Laura, ihan superhauska reissu teidän kanssa <3