sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kisma tokon ALO1KASn tokokoe Kuivasjärven maapohja maneesilla, tuomarina Veijo Kinnunen 12.10.

Jännä aamu...herättyäni aloin tietty heti jännittämään, eikä unta enää silmään, klo vähän yli 5 aamulla. Joten eikun ylös ja valmistautumaan päivän liikkuri+kisailu suorituksiin. Olo oli kauhea, eikä sitä helpottanut Kisman perjantaiset oksentamiset. Aamuruoka tuli ulos kaikkinensa, ja samoin päivän treeninakit. Piimä+öljy pysyivät sisällä, röyhtäilyjen kera. Kisma oli seurannassa,pelkäsin sen jyrsineen polttopuista itselleen tukoksen suoleen... Se oli kuitenkin perjantainakin oma itsensä, joten annoin aamulla ihan vähän ruokaa jotta näkisin, pysyykö se sisällä ennen koepaikalla lähtöä. Pysyi,kaikki hyvin.

Olimme eka suorittava koirakko. Paikkamakuu kahdessa ryhmässä, joten ehdin hyvin käydä kunnolla palkkaamassa paikkamakuun jälkeen. Suorituksesta jäi mieleen ainakin hihnaseuraamisen seinää kohti meneminen, mulle tuli "paniikki" ja aloin hidastella ennen käskyä kääntyä. Irtiseuraamisen alussa hallin seinän takaa ulkoa kuului todella lujaa huudettu MAAHAN käsky, johon sekä minä että Kisma reagoimme... Muuten sellaista jännittävää tekemistä :)

Luoksepäästävyys 9,5 (nousi seisomaan)
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 9,5
Seuraaminen irti 8
Maahanmeno 9,5
Luoksetulo 8,5 (vino pa lopussa)
Seisominen 9
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 9
Yhteensä 180/200pistettä ja menolippu avoimeen luokkaan:)

Eli pieniä juttuja kaikissa liikkeissä, mut hyvät pohjat valmiina. Jatkamme harjoituksia kohti avointa, koepaikkoja ei kalenterissa ole,mut jos innostutaan,niin soitellaan sit peruutuspaikkoja ;)