tiistai 5. huhtikuuta 2011

Poika tuli!

Ilta kului mukavasti välillä pihalla Ruskaa juoksuttaen, välillä ponnisteltiin. Pentu näkyi sikiöpussissa monta kertaa,mutta työntöjä ei tullut tarpeeksi,jotta Maarit olisi saanut pennusta otteen. Klo 23 maissa lähdimme sitten autoilemaan Tyrnävän raitille. Supistukset tihenivät, ja ajeltiin takaisin kotiin. Siellä Ruska alkoi levähtää, supistukset rauhoittuivat ja kuten Sarin kanssa aiemmin oli sovittu, päätimme soittaa päivystävälle eläinlääkärille kalkkipiikistä.

Eläinlääkäri oli samaa mieltä, kaikki keinot lienee jo käytetty, eli tervetuloa Oulun Poratielle. Taas Ruska ja Maarit takapenkille. Ja hetimmiten kun lähdimme liikkeelle, alkoi Ruska taas ponnistella:) Ajeltiin menemään, yhtäkkiä kätilö sanoo,että nyt tapahtui jotain. Loppukiri Tupos ABCn pihaan bensatankkien viereen valoisaan. Nopsaan itse takapenkille avuksi, ja siinä silmänräpäyksessä pentu oli maailmassa:) Ja kun kalvot saatiin pois, kuului kimakka rääkäisy!

Napanuora poikki, kuski takaisin penkkiin ja kotimatkalle. Ruska alkoi hoitaa pentua heti hienosti:)


Volvon takapenkin tunnelmaa....


Terhakka poika, syntyi 4.4.2011 klo 23.45 painoa 405g
Tupos ABC Volvon takapenkki

Ruska on nyt käynyt suihkussa, ja hoitaa poikaansa hienosti. Ja poika on omatoiminen ja löysi tiensä maitobaariin. Muutama kuva komistuksesta:)

SUURI KIITOS SISKOLLENI MAARITILLE taas kerran korvaamattomasta avusta!
Samoin Sarille, joka rauhoitteli taas kerran odottavan mieltä, ja olit mukana ja apuna skypen välityksellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti