tiistai 30. lokakuuta 2012

4.vrk

Ja elämä näyttää paremmalta:) Painot lähtivät jo eilen illalla nousemaan, ja maito on nyt ihan valkoista,eli antibioottikin tehosi nopeasti. Maitoa tulee nyt jo mukavasti, ja saimme kaksi "toimimatonta" nisääkin valumaan! Helpotus on suuri. Ja ainakaan vielä ei antibiootti ole aiheuttanut ripulia, sitä emme enää tähän halua...Ruska saa vielä tälle iltaa pari oksitosiinipistosta, ja jatkamme sitten kaiken varalta vielä muutaman päivän Primparanilla. Onni poika on nyt muista painossa jäljessä,ja tahtoo jäädä jalkoihin, kun isot jätkät ryntää baariin. Onni on saanut lisäruokintaa jonkin verran, ja on sinnikäs kaveri, joten eiköhän se pian ota muut kiinni.
Suuri kiitos eläinlääkäriasema Otus ja Tiina Tiihonen:)
Oikein mukavaa:) Tänään meillä oli sitten aikaa jo ottaa kuviakin, kun huoli alkaa väistyä. Sen varran vauhdikasta porukkaa, että ei oikein loistavia yksilökuvia saatu, kun oltiin heti menossa... Ja koitan hoitaa nämä kuvaukset nyt nopeasti,ilman että Ruskalle tulee tästä yhtään stressiä.
Kuvat saa katsottua isompia klikkaamalla kuvaa.

Onni
 
Olli
 
Ossi
 
Otso
 
Ohto
 
Orvokki
 
 
Häpi end:)
 
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Päivän paras uutinen! Onneksi alkaa nyt helpottaa, niin pääsette keskittymään olennaiseen ja nauttimaan pentusista toden teolla.

    VastaaPoista