keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Röntgenissä


Tänään oli Eläinlääkäri asema Otuksessa jännittävät hetket! En meinannut tohtia edes katsoa kuvaa, kun hoitajan ja lääkärin ekat kommentit oli,että onpa niitä monta! Seitsemän kalloa sieltä laskettiin, eli oikein mukavan kokoinen pentue tulossa. Sitten vaan jäädään odottelemaan, mikä on sukupuoli jakauma.
Pentulaatikko on jo ollutkin tovin kamarissa valmiina, ja tänään sain siskoltani "varustepaketin" mukaan. Huomenna voidaan jo alkaa mittailla pikkuhiljaa lämpöjä, perjantaina tulee 56vrk eka astumisesta. Reppu on laskeutunut jo niin,että ollaan valmiina,jos pentuset päättävät tulla maailmaan hyvissä ajoin.
Ruska voi hyvin, nukkuu paljon ja kerää voimia tulevaan. Samaa pitäisi koittaa tehdä ehkä itsekin ;) Yöt ovat vähän levottomia, kun Ruska kuorsaa ja vaihtelee makuupaikkaa, ja kerran yössä on päästävä pissalle.  Mutta pian tämä vaihtuu pentujen ääniin:)
 
Ja sitä painoa on kertynyt nyt +8kg lähtöpisteestä, eli Ruska on kyllä ollut ruoka-aikana kotona. Jospa pennutkin olisivat suht suuria ja elinvoimaisia, kun on ollut evästä hyvin tarjolla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti