lauantai 24. marraskuuta 2012

4 viikkoa ja päivä päälle

Suloisuudet täyttivät eilen neljä viikkoa! Vauhtia piisaa, ja pentujen temmellys on niin mukavaa katsottavaa. Ruska syöttää edelleen pentuja säännöllisesti, tosin jo pitkään on syötetty seisoaltaan. Ja saa nähdä kauanko jaksaa syötellä, on jo muutaman kerran ärähtänyt tissistä hainhampaillaan roikkuvalle pennulle. Kiinteä ruoka on opittu syömään jo siististi, pentunappulaa menee nyt 3 kertaa päivässä liotettuna noin 2dl, kera jauhelihan ja kermaviilin. Ja Ruska saa siivota jäljet, se onkin kerryttänyt itselleen liikakiloja ihan kiitettävästi, eli Ruskan oma ruoka-annos on laitettu nyt vähän pienemmäksi. Mutta toki meillä on pitkä kevät tässä pudotella sitten painoa ja kerätä kuntoa takaisin ennen kevään näyttelyitä ja kokeita.

Pennut leikkivät jo kovasti, kun laatikkoon menee, tulee kuusi pennuntuoksuista heti kiipeilemään syliin. Keskenään otetaan painia, ja välillä murinat ovat jo melkoisia. Ruska leikkii pentujen kanssa, mutta pääsääntöisesti se on Kisma, joka tuolla laatikossa makaa ja kellii, meidän SuperNanny on ottanut pentujen kanssa leikkimisen elämäntehtäväkseen:) Ja tämä 8-kuinen kakara myös siivoaa pissoja ja kakkoja ihan kuin äitikoira konsanaan. Uskomaton pakkaus.

Tänään meinasi ensimmäinen jo kiivetä lisälaidan yli, odotettavissa siis viimeistään ensi viikolla  pentujen karkumatkoja... Jos vielä viikon tuolla pentuhuoneessa viihtyisivät, sitten voi olla edessä siirtyminen keittiöön vielä väljemmille vesille.

Ensi lauantaina matkaamma Palokkaan tapaamaan Saria, sinne on nyt muutamalle pennunkatsojalle sovittu aikaa. Pentuset savat sirut ja tarkastuksen, ja pidämme samalla ristiäiset, eli rekataan pennut. Nimet tulevat olemaan Time teemalla isänsä mukaan, kova mietintä menossa:) Ja silmätarkastuksen sain vasta 17.12. eli pennut luovutetaan sitten sen jälkeen 8 viikon iässä.

Poseeraukset oli taas vähän sitäsuntätä, seisomaan ei maltettu asettua millään, eli ei niin hyvät seisomiskuvat...

OnniManni

Onni

Olli

Olli

Ossi

Ossi
 

Ohto

Ohto

Otso
 
Otso
 
Orvokki

 
Orvokki 

 
Ja kaverikuvat

Otso ja Ohto

Ossi ja Olli

Onni ja Orvokki

 

 

2 kommenttia:

  1. Onkohan Orvokki kuvassa oikea pentu? Tai sitten teidän ainoalla tytöllä on kans pissivehkeet mahan alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ei muuten ollut eka kerta, kun sekoilin kuvien kanssa.... Nyt on aito Orvokki kuvissa, eikä mikään Drag queen ;)Katja

      Poista