sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pennuille nimiä

Palokan reissusta selvittiin hienosti,iso kiitos Millalle matkaseurasta!!!
Autoiluhan emme sitten ehtineet harjoitella ennen reissua yhtään, joten lauantai aamuna pakattiin revohka auton takatilaan häkkiin, Ruska siihen nurinkaadetuille takapenkeille. Lunta ja pakkasta oli luvassa, joten pentuhäkki vuorattiin ympäriinsä, jotta auton peräosakin pysyisi lämpimänä. Alkumatka meiltä Tupos ABClle oli kuorosotaa, ja pennut saivat kuin saivatkin päänsä häkin kaltereiden väliin....Milla kyytiin ja takas kotiin, asennettiin kompostiverkko kaltereiden päälle estämään pakoyritykset.

Alkumatkasta kuului itkua, mutta pianhan sinne simahdettiin, ja unta riitti hyvin,välillä aina joku vinkui paikkaa hakiessaan. Sarilla laumalle tehtiin pentuaitaus, ja sinne päästyään pennut olivat reippaita ja säntäilivät tutkimaan paikat ilman mitään tuumailuja. Ruokaa nassuun, ensimmäiset pentuvieraatkin saapuivat ja hulinaa riitti iltaan saakka. Kiitos kaikille käynnistä, oli todella mukava nähdä "livenä" ja tutustua paremmin:)

Ruskalla ei ollut mitään ongelmaa, vaikka Sarin Kuura shelttikin vierailu pentuaitauksessa leikkimässä, nuoriherra Pyry sensijaan pidettiin vähän etäämmällä ;) ELL kävi siruttamassa pentuset, tutkailtiin niiden rakennetta ja erittäin lupaavalta näyttää. Ollin toinen pampula oli vielä hukassa,toivomme että se sinne ilmestyy ennen virallista pentutarkkia, muilla pampulat löydettiin.Purennat tässä vaiheessa ok. Ja luonteiden puolesta olemme myös erittäin tyytyväisiä, viikonlopun kokemukset kertoivat paljon, kuinka asioihin suhtaudutaan.

Yö nukuttiin, tai ainakin pennut nukkuivat hyvin. Me pidimme yön pimeinä tunteina ristiäisiä.

ORVOKKI   The New York Times
ONNI           Once Upon A Time
OLLI            Just About Time
OSSI            Time After Time
OHTO          Once In A Lifetime
OTSO           It`s my Time

Sunnuntaina kotimatkalla valoisaan aikaan, ja nyt unta riitti hienosti Palokka-Tyrnävä välin:)
Kotona pentulaatikossa elämä jatkui entiseen malliin, ruokaa nassuun, hirveä ralli päälle ja kohta unta silmään.

KIITOS Sari taas kaikesta, meillä oli todella mukava viikonloppu <3












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti