maanantai 3. joulukuuta 2012

Yöllisiä seikkailuja:)

Viime yönä Kisma tuli herättämään ulos. Lähdin päästämään koirat takaovesta pihalla, kun joku kiinnitti huomioni makkarissa. Yksi pentunenhan se sieltä löytyi! Pentulaatikon kulkuaukko on nyt sillä korkeudella, että siitä osataan jo ponnistaa yli. Kannoin pennun pimeässä takaisin, ja sitten piti laittaa valot ja tehdä laskua. Yksi puuttui. Laitoin valoja sinne ja tänne, eikä missään. Lopulta karkuri löytyi kodinhoitohuoneesta, sieltä takaoven edestä:)
Laitoin korkeamman lisälaidan paikoilleen, ja siitäkö se riemu syntyi! Ihan kamala kiljuminen, että ME HALUTAAN POIS TÄÄLTÄ!!!!!!! Ei muuta kuin peittoa korvien päälle, ja koitin jatkaa unia....

Pennut ovat saaneet olla nyt keittiössä pitkiä aikoja, ja pentulaatikkoon paluu öiden ajaksi ei ole yhtään mukavaa...Mutta siellä on turvallisin paikka, kun nukutaan:)

Tänään viisiviikkoiset aloittivat matokuurinsa, Axilurilla mennään taas kolme päivää. Nyt lääke saadaankin antaa jo ruoan seassa jokaiselle. Lupailin niitä posekuvia, mutta niiden ottaminen taitaa siirtyä nyt itsenäisyyspäivälle:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti