tiistai 22. lokakuuta 2013

Seinäjoki KV 19.10.13

Seinäjoelle lähdimme Kisma&Rönni peräkontissa. Perinteiset kelit, eli matkalla tuli lunta ihan kiitettävästi, etelämpänä oli kaunis sää mutta palatessa taas viimeiset parisataa kilsaa ajettiin myräkässä.

Seinäjoen halli on ahdas, siellä ei koiraa lämmitellä ja liikutella ennen kehää. Meillä kävi tuuri,että kehä oli ison kehän paikalla, ja koko alue matotettu. Muissa kehissä kehää kiersi kapea mattosuikale.
Rönnilla ensimmäinen näyttely junnuluokassa, tuomarina TanskalainenKim Vigsö-Nielsen ja harjoitusarvostelijana Marjo Järventölä.

Rönnin luokassa viisi koiraa, Rönni siellä porukan keskellä. Eka kierros porukassa meni niin ja näin, kun edellä mennyt koira ei liikkunut ja vauhti pysähtyi koko ajan. Yksilössä Rönni ei esittänyt parastaan liikkeiden osalta, mutta hyvin se silti meni kaikki neljä tassua maan pinnalla :) Pienessä kehässä liikkumista pitää vielä harjoitella, pihalla tulee tehtyä turhan suurta ympyrää. Rönnille lupaava arvostelu, ERInomainen ja sijoitus luokassaan kolmanneksi. Kukaan junnupojista ei saanut SAta. Erinomainen aloitus KV näyttelyssä, onnea Milla&Rönni!Kisman nuortenluokassa kaksi koiraa. Lähdimme liikkeelle, ja Kismalla oli vauhti päällä, se painoi mun edelle! Tuomari pyysi hiljentämään tahtia ;)  Kisma voitti luokkansa ERI1 SA ja ei sijoitusta PN kehässä. Sitten meidät huudeltiinkin takaisin kehään, eli vara SERT jäi jakamatta ja näin Kisma sai tämän "PN5" sijoituksen varaSERTin myötä :)

Päästiin siis kotimatkalla valoisaan aikaan, kaverukset peräkonttiin ja tien päälle. Kiitos Millalle tosi hauskasta reissusta, jatketaan reissaamista marraskuussa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti