maanantai 10. helmikuuta 2014

Kemijärvi tokokoe 8.2.14

Ollaanhan me vähän hulluja, kun lähdetään Kemijärvelle saakka tokokokeisiin ;)
Perjantaina Milla tuli hakeen mua töistä ilta yhdeksältä koiralauman kanssa, ja lähdimme ajelemaan kohti Rovaniemeä. Perillä oltiin hyvissä ajoin puolilta öin, ja majoituimme Johannan luokse yökylään. Suuri kiitos Johanna yöpaikasta ja ilta+aamupalasta!!!


Aamulla revohka autoon, ja vielä tunnin matka Kemppaan. Meillä oli koirat mukana joka luokkaan. joten pitkä päivä edessä. Kemijärven villasukka tokot pidetään liikuntahallissa, hieman erinlainen paikka kisata meidän treenihalleihin verrattuna. Mutta kellekään koirista se ei näyttänyt olevan ongelma, ainoastaan paikkamakuun piilo taisi olla Kismalle vähän haastava ;)


Kisailut aloitti Ralli (Pikkupaimenen Ex-Press News) joka on ollut minulla treenilainassa jonkin aikaa. Liikkeet tehtiin EVLssä liike kerrallaan, mikä oli meille vaikeaa. Se olikin ainoa asia, mikä jäi harmittamaan tässä  kokeessa, mutta olipa tämäkin kokemus johon pitää osata valmistautua.
Ralli nollasi istuminen ja ohjatun. Meidän "varmat" liikkeet meni vähän heikommin, ja ne mitä ollaan kovasti työstetty, ja joita vähän jänskätin, meivät taas hienosti :) Eli treeni oli tuottanut tulosta, mutta ei pidä luottaa niihin varmoihin, ja jättää niitä vähemmälle treenille! Näillä eväillä jatkamme harjoituksia, Ralli matkaa taas Palokkaan mutta palaa tänne käymään, kun/jos saan sille koepaikkoja.
Mutta meidän ihan eka yhteinen EVL koe, tuloksena hyvä 3-tulos pistein 217.


Rallin seuraaminen tuli videolle, sitten kuvaaja alkoi valmistautua omaan suoritukseen ja loput jäivät kuvaamatta.
http://www.youtube.com/watch?v=yvywtIY8jnw&list=UUevU8ReiMlNvqTLDVSftVBg&feature=c4-overview


VOI luokassa Milla kisasi Redin kanssa (Weekasi Limited Edition) ja komeasti VOI1 palkkariin, ja pääsylippu erikoisvoittajaluokkaan. ONNEA!!!  Nyt ne treenit vasta alkaa Milla ;)


Avoimessa luokassa Kisman kanssa. Kisma lunasti matkalippunsa Kemppaan vasta perjantaina, kun teki treeneissä nyt pari viikkoa aiemmin täysin hajonneen luoksetulon stopin hyvin ;)
Mutta mutta, paikkamakuussa Kissis oli seisonut suurimman osan ajasta...plaah. Piiloon tosiaan mentiin kehänauhan yli,koetoimitsijat istuivat siinä rivissä ja menimme heidän taakse pukuhuoneeseen. Eli pitää hakea tallaistakin häiriötä paikkamakuuseen, tämä kovan työn alle.


Muuten rivi oli ihan jees, Kismallakin ne varmat liikkeet ei menneet ihan kympillä, mutta ei enempiä nollia. Seuruu 10,maahanmeno 9,5, luoksetulo8, seisominen 9, nouto 7(meidän hyvä meni heikosti) kaukot 9 (osaa tehdä kympillä) hyppy 8 ja kok.vaikutus 10.
Pisteitä kertyi siis 148 eli 2-tuloksen verran.
Kisman kanssa odotellaan nyt juoksut alkavaksi ja jatketaan sit avoimen ykkösen metsästystä.


Ja päivän päätteeksi ALOkasluokkaan, jossa koiria 13. Rönnillä (Pikkupaimenen Time After Time) siis tosi pitkä päivä takana, ja kyllähän se vähän näkyi. Mutta pikkujätkä ei pettänyt odotuksia, vaan tykitti komiaa riviä tulemaan, ja tuloksena 187p ja ihan eka ykköstulos tokon ALO luokasta!!!
Luoksepäästävyys 10 Paikkamakuu 10 Seuraaminen kytkettynä 9 Seuraaminen 8 Maahanmeno 10 Luoksetulo 9 Seisominen 10 Estehyppy 10 Kokonaisvaikutus 10
Onnea ihan hurjasti Milla&Rönni, olen kyllä enemmän kuin ylpeä siitä kuinka hienosti olette tehneet töitä.Saitte heti eka kokeesta sen ykkösen ja menolipun avoimeen luokkaan!!!!


Kyllä kelpasi lähteä kotimatkalle taitavien koiruuksien kanssa. Rovaniemellä kahvipaussi Leenalla, joka oli leiponut meille ihanaa mustikkapiirakkaa. Loppumatka meni lumisateessa ja loskakelissä sujuvasti kotiin saakka.   Kiitos taas Milla hullunhauskasta reissusta, uusia suunnitelmia laitettiin taas itämään:)


Jostain syystä en saa kuvia lisättyä, joten tässä linkki Johanna Tuiskun kuviin, kiitos Johanna!
https://picasaweb.google.com/johannatuisku/KemijarviTOKO8214#

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti