tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kevättä ilmassa

Viime vuoden loppu ja tämän vuoden alku ovat olleet täynnä ihan parhaita kouluttajia täällä pohjoisessa. Viime vuoden lopulla ajelin reissuja Kannuksessa kuuntelemassa Christa Enqvistia ja Juha Korria, ja joulukuussa Mia Skogster kävi täällä mun järkkäämänä pitämässä seuraamis klinikkaa.
Tälle vuodelle on ollut tokon huiput liikenteessä, eli Ansun&Marin, Tarjan, Katjan ja Lentsun tokoviikonloput, sekä Tommy Wirenin ajatuksia herättävä luento. Jokaiselta kerralta saa jotain, jos en itselle niin sitten omille kurssilaisilleni tarjottavaksi. Ja monenlaisia asioita on Kisman kanssa otettu käyttöön tai kokeiluun.


Tokojen suhteen Kissis vetää nyt vähän henkeä, treenaamme niitä omalla painollaan ja kokeilut jäänevät syksyyn/talveen. Kevät on ollut ihan loistavaa kelien suhteen, ja olemme päässeet maastoihin jo monet kerrat. Aksaa trenaamme kerran viikkoon ohjatusti anna Kilpiän koutsaamana, ja siinä välillä omatoimisesti silloin tällöin. Aksan kanssa edetään hitaasti, se on sellainen sivulaji mitä katsellaan ajan kanssa. Ja hui kauhistus, Rallytokoakin olemme touhuilleet, kävimme alkeiskurssin ja kisoihinkin ollaan menossa! Se saa olla meidän hubailuharrastus, kisataan jos kisoja sattuu vapaille viikonlopuille.
Jäljellä Kisma on mennyt hurjasti eteenpäin, eilen ensimmäinen 10metrin jana suoritettiin hienosti ja siihen janalle näyttää tulevan samanlainen vauhti kuin Ruskalla oli :) Kepit nousevat tosi varmasti,ja jäljestys on sujuvaa. Treenataan janoihin vielä lisää syvyyttä, ja alamme myös ottamaan kulmiin lisää terävyyttä. Tästä olen ihan innoissani,kuin hyvin tää kulkee!
Esineruutuja ei olla tehty montaa kertaa, mutta ajatus siitä mitä siellä tehdään on saatu pikkukoiran herneeseen. Hyvin se uppoaa ja hakee innokkaasti. Ruudun kanssa jatketaan työstämistä, jotta siitä tulisi sellainen kuin mitä ajatus siitä on mun herneessä.
Viikonloppuna oli ekat hakutreenit, pieni jännitys vatsanpohjassa. Kisma sai nähdä ukkojen lähdön etukulmiin, ja käytin sen sitten vielä pois, viisi valmista ukkoa. Ja homma sujui mainiosti, lähtee reippaasti, upposi alueelle ja tänään tulikin yksi toooosi syvä pisto ja sen myötä myös tyhjä ;) Rullan sieppaa nopeasti ja palautti nyt jokaisen perille saakka. Ja näytölle lähtee omatoimisesti ja innolla.
Kesän treenien aiheet on nyt suunniteltu, ja eiköhän tämäkin laji ala olla loppukesällä koevalmista.
Ja uutena tulevat sitten tarkkuusetsintä sekä pudotettu, sillä jos jälki ja haku pelittävät niin tottahan myös etsintäkoe otetaan mukaan kalenteriin :)
Ja tähän päälle sitten tietenkin se tottis! Metristä on nyt hypätty 90-100cm korkeuksilla, tähän ei olla vielä otettu kapulaa mukaan. A-estettä on tehty vain aksa-Aalla, tilaus omasta esteestä on tehty,jotta pääsis omalla pihalla treenaan. Eteenmeno on vielä vaiheessa.
Eli työmaata riittää, mutta ei paineita, pääasia että on kivaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti