torstai 19. kesäkuuta 2014

Tromssa KV 15.6.2014

Tromssaan Norjaan näyttelymatkalla suuntasivat Kisma ja Rönni, sekä pirteänä ollut Senta-muorikin lähti sitten mukaan. Matkaa Tromssaan kertyy 780km suuntaansa, eli aika hulluja reissujahan nämä ovat. Mutta me otetaan nää aina lomailun kannalta, vietetään matkalla yöt ja nautitaan Kilpisjärvi-Tromssa välisistä maisemista.

        Matkaan perjantai iltana, ajettiin napapiirille yöksi. Onnellisesti poseeraava koiralauma ;)
Lauantai aamuna matka jatkui, Kilpisjärvellä oli vielä järvi suurelta osin jäinen ja tuntureissa lunta ihan kunnolla. Norjan puolella maisemat vaihtuvat huikeiksi,ja tää reitti on aina yhtä ihana.

Iltapäivällä Tromssaan ja parkkeerasimme näyttelypaikan viereen. Siellä satoi sitten vettä ihan mukavasti, vietettiin iltaa Oulunsalolaisten ystävien kanssa auton markiisin alla. Suomalaisella sisulla, paistettiin siinä grillievästä ja mukavaa oli :)

Sunnuntai aamuna kehään, tuomarina Wera Hubentahlen. Kehässä 5 bortsua, yksi suomalaiskoira oli poissa. Rönnin kanssa avoimessa luokassa yksi paikallinen uros, jolle H Rönnille ERI1 SA Valiouroksissa yksi koira, jolle ERI SA ja PU kehässä Rönni komialla ravilla ykköseksi ja CACIB plakkariin.
Kisma teki siirron valioluokkaan, jossa mukana yksi suomalaiskoira meidän lisäksi. Kisma ravasi myös itsensä ykköseksi, ja CACIB sillekin. ROP kehässä jälleen kaverukset, annoin tuomarille varoituksen..... Johanna Flink tuli hätiin ja esitti Rönnin, Kisma innostui kun Rönni lähti liikkeelle, ja iloinen ROP kehä, jossa ROP Rönni VSP Kisma  Kiitos Jossu!

Lähdimme samantien kotimatkalle, ryhmien alkamiseen olisi mennyt 4-5 tuntia, ja ajateltiin,että siinä ajassa ehdimme pitkästi kotiinpäin. Ajettiin monia pysähdyksiä tehden ja koiria ja maisemia kuvaten Muonioon saakka, missä jäätiin vielä yöksi.Ja maanantai aamuna iloisin mielin kotiin.
Mikäpä se on reissatessa, Rönni oli helppo matkakaveri ja oli ihana päästä seuraamaan sitä nyt monta päivää ihan vierestä. Miten paljon siinä onkaan samaa kuin Ruskassa, monessa sen tekemisessä...
                               Väsyneet matkakumppanit, vaiko mun kuvaamiseen kyllästyneet ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti