tiistai 3. syyskuuta 2013

Tiistai 3.9. Romantik Strasse


Yön satoi ja tuuli todella voimakkaasti. Mietin jo, kuinka pystyy lähteä ajamaan vuoristoteitä autolla kamalassa tuulessa… Aamulla katsottiin sääkarttaa, ja aurinkoa lupasi ja pian se sieltä pilvien takaa alkoikin porottaa. Lähdimme matkaan klo 10.00 ja ajettiin 7 tuntia noin 120 kilometrin matkaa pitkin Romantik Strassea.

Reitti kulki seuraavasti: Scharnstein-Gmunden-Traunkirchen-Bad Ischl-Bad Aussee-Obertraun-Hallstatt-Bad Ischl-St. Wolfgang-Mondsee   Leiripaikkamme sijaitsee Birkenstrandissa, Camping Wolfgangsee samannimisen upean turkoosin sinisen järven ja huikean vuoriston keskellä.

Aivan upea reitti ajaa, pysähtelimme joka kylässä ja matkan varrellakin monia kertoja ottamaan kuvia. Kylät ovat tosi lähellä toisiaan ja tie kulkee pitkin järviä ja vuoristoa, siinä sai vänkärin penkissä painaa monet kerrat jarrua sekä selkäänsä tiukasti penkkiin niissä kurveissa ja järkyttävien pudotusten reunoilla J Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, tämän päivän voi tiivistää yhteen sanaan: VAU!

Lataan kaikki reissukuvat kotona nettialbumiin, tässä muutamia otoksia.
 

Gmunden

Gmunden


 
 




 

Jannelle uusi tyyli?



Kissis pääsi uimaan

Wolfgangsee järven rannalta

Leirialueemme
 


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti