lauantai 7. syyskuuta 2013

Perjantai: KRAMSAC-PLEINFIELD 280km


 
Suuntana pohjoinen. Päästiin kotimatkan alkuun vielä kerran nousemaan korkeuksiin. Ensimmäinen pysähdys tehtiin jo Rottach-Egern kylässä ja seuraava Gmundenin kylä tehtiin myös pieni kävelyretki. Nämä olivatkin ”tuttuja” kyliä kahden vuoden takaisen alppireitin varrelta, eli olemme ajaneet näiden läpi 2011. Gmudenissa Kisma pääsi taas uimaan Tegernseejärveen, kavereitakin oli J  Ja sen jälkeen käytiin Konditoria Wagnerissa  herkuttelemassa, hyvä palvelu, Kismallekin tuotiin vettä.

Matka jatkui, ajatuksena oli kierrellä eteenpäin maaseutureittiä, mutta alkoi olla sellaista pikkutietä, että lähdimme motarille. Siellä mentiin lujaa, hitaasti, pysähdyttiin ja oli sitten se peräänajokin jo lähellä. Liikenne pysähtyy ihan hetkessä, ja edellä ajava teki sen niin yllättäin, että Janne sai tosissaan painaa jarrua…. onneksi ei törmätty, mutta minä olin aika vetelänä sen jälkeen.  Loppumatka taas maaseutureitille, leirialue oli vähän hakusessa, ensimmäinen paikka oli tupaten täynnä(valtava alue) mut onneksi löysimme läheltä toisen paikan, jonne oli myös ruuhkaa. Tälläkin alueella on noin 600 auto/vaunupaikkaa ja noin 100 telttapaikkaa! 

Onneksi saimme nettiyhteydet pitkästä aikaa toimimaan paremmin, sehän tarkoitti että pääsi tekemään töitä välillä, arki kutsuu….
Rottach-Egern

tästäpä tytölle mekko

Perjantaina kylällä oli ruuhkaa

voi luoja tätä kukkien määrää!

Gmundenissa
 

Ja taas uidaan, Kismaa sai taas houkutellapois järvestä...


Aamupalaa :)

Ja Kismallekin vettä


Taas mennään, saksan motaria kohti Nurnbergiä

Ja ruuhkaa pukkaa! Motarilla ajaminen ei ole kivaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti